Friday, November 13, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (1. del)

Pred dobrim desetletjem sem si ob gledanju zdaj skorajda “kultnih” skejt videov kot so Mouse (Girl/Chocolate), Trilogy (101, Blind, World Industries, Menace) ter Greatest Hits in Cinematographer (oba TransWorld) glasno zadal cilj, da bom tud jaz enkrat skejtal v “stejtsih”! Desetletje po tem, konec oktobra 2009, je le padla kocka – lets go!

Sam ne bi naredil nicesar, tako pa je za celotni tour poskrbela Anya, tista s svobodno duso, ki je v San Diegu, ki je mimogrede tudi najina ciljna postojanka”, ze cela domacinka.

Okej, nabaviva karte za let z londona proti Los Angelesu, ki so nenormalno poceni, manjka nama se karta do Londona in cao.

V Londonu je prvi postanek. S polnimi potovalkami in ruzaki isceva frenda Van Aleca, slovenskega drum and bass DJ-ja, ki tam zivi ze par let, in njegovo stanovanje. Po 5-6 urah kolovratenja se le najdemo. Med bloki, kjer zivi, se cez dan igrajo pretezno crni otroci, zvecer pa lisice. Bojda niso cloveku nevarne... Welcome drink, prigrizek in se z grupo slovenskih anarhistov (Kuki & friends), ki so v Angliji tisti cas na anarho-knjiznem sejmu, se vrzemo v beden bar The Moose.




















Ena izmed linij na podzemni je zaprta due to man under train (samomor). V Londonu si z Anyo uspeva pogledat se Camden Town, alternativni del mesta (shopping, koncertne hale, kafici,...), se spije vecerni drink s frendico Patricijo, ki v Londonu studira in se pocasi pici na letalisce Heathrow. Ta ima 68.000 zaposlenih.

10 ur leta mine hitro, avion je super hud, vsak naslanjac ima filme po lastni izbiri, retro igrice (tetris for life), hrana je zacuda uzitna, premakneva ure (Kalifornija je 8 ur za Slovenijo) in ze sva na taksiju, ki naju zapelje do surf hostla v Hermosa Beachu...
















(se nadaljuje...)

No comments:

Post a Comment