Tuesday, November 17, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (12. del)

Nov dan, novi podvigi...
















Kot zaposlena oseba v podjetju Obsession in kot suporter firm Zero, Mystery, Fallen in $lave, ki nastajajo pod skupno streho distribucije BlackBox, sem dobil to priloznost, da si ogledam njihovo poslopje. Do meetinga je bil potreben le Emilov (Obsession) e-mail... kao!
Potreben je bil avtobus od trenutnega doma do zelezniske postaje pa mestni vlak (trolley) in vlak (coaster), par trmastih glav (Anyina in moja), se mal pesadije mimo dezele kac in se na en avtobus pa se 1x pes in nasveti googlemapa in njegovih izracunov potrebne poti 2 ur in 25 minut v eno smer so se raztegnili na 1/4 dneva (6 ur, jebote) - welcome to BLACK BOX distribution.
















Zaposlena Bill in Sean (tam dela cca 60 ljudi) nama prijazno razkazeta sedez podjetja, pisarne, pokale in dosezke team rajderjev, kuhinjo, chilling room, game room z biljardi, pingpong mizami in rocnim fuzbalom, skladisca, mega parkirisce, kjer je malo morje skejt objektov in jasno znameniti indoor skatepark, v katerem skejtam popolnoma sam (Bill je prisel 2x dropnit).





























































Ja, do uspeha in uresnicitve zelja ocitno ni potrebno tako veliko - zagnanost, dobra beseda in sodelovanje, tapravi kontakti, mal financ in zlica vegete - Emil, Bill and Sean, thanks-a-lot!
















(se nadaljuje...)

No comments:

Post a Comment