Sunday, November 22, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (18. del)

V petek zvecer se je (spet) zaplavalo v old school vode in odslo v klub Brick by Brick (bus, vlakc, bus, taksi) na koncert legend The Adolescents, ki so potrgal tko ko se spodobi, mosh pit je bil krvav in pre-nasilen.







































Pred njimi so dodobra folk ogreli nam manj oz. nepoznane legende z zacetka 80-ih CH3, se pred njimi so svoj repertoar odigrali Negative Trend, prvi pa so na oder stopili domaci P.D.I. (Punkin Drunkin Idiots) z najboljsim performansom, ki ga lahko primerjamo z Dead Kennedys, zajebancijo v stilu The Vandals, Toy Dolls in Guttermouth ter energijo, za katero niti ne najdem nobene primerjave - nujno pocekirat njihove pizdarije na http://www.myspace.com/dpisd.















No, ko ze mislis, da se je vecer koncal, se je prakticno sele dobro zacel. Od sanka sva se z Anyo dodobra "odzejana" spoprijateljila s celo hordo pankrok norcev obeh spolov, ki so naju povabil na after party. Lokacije, na kateri smo bili, niti nevem, vem pa, da je pred bajto stal premicni kvoterpajp, da je bil najin sofer do tja (in ob 9 zjutri za domov) kitarist PDI-jev Josh, poln zgodb in smeha, prav tako kot tudi folk z zura, ki je po celonocnem nazdravljanju in zajebancijah obljubil nepozabni vecer, ki sledi prihodnji petek, 27. novembra letos...




















(se nadaljuje...)

No comments:

Post a Comment