Thursday, November 26, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (23. del)

Tokrat je bilo na thanksgiving day cez dan na sporedu skejtanje - sole so zaprte, sepravi sledi plezanje cez ograje, furanje betonskih benkov, hipov, klopc in ledgev. Preverimo skejtpark v Clairmontu, kjer zivi Mike. Kaj pa ta fora, da je treba tudi v skejtpark plezat? "Its closed, you have to pay to skate, skaters are only allowed there between 2 and 4pm, we have no pads and shit,..." Uredu, pa pejmo plezat. Park folku ni vsec (what the hell?!) pa ceprav ima objekte posebi za bajkerje, skejterje, objekte za otroke, betonski pool, lesen bowl, vert rampo, neomejeno stevilo miniramp, rejlov in eurogepov, skratka to, kar nasa prestolnica ne bo imela nikoli (glej video!).



Poskejtamo se en znan ditch (John Rattray v Osirisovem Feed the Need vrze front shove-it blunt to fakie), ustavili pa smo se na rejlu, na katerega je nekoc ze padlo par bolnic (poleg Jamesa Brockmana (frontside boardslide) in Garretta Hilla (melon cez) Jamie Thomas v Misled Youth videu vrze na ta rejl frontside 5-0, s prstom pokaze, da stvar ni bila sfurana na clean in ga sfura se 1x) - to pa je sick!















Doma, v hostlu, nas caka thanksgiving vecerja, 40 kul folka, hrane neomejeno, cakalo pa je se eno presenecenje, katerega se je v bistvu caalo od pondelka - karte za koncert predskupine Buckcherry in legendarnih KISS - zastojn!











(se nadaljuje...)

No comments:

Post a Comment