Saturday, November 14, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (4. del)

En vecer pristanemo v baru The Tower. "Mike, where is that bar anyways?" "Its in the ghetto." Vibe je ze v avtu slab, bar pa res lezi v grdi soseski, ki je trenutno ena izmed najbolj nevarnih sosesk San Diega sploh. V baru se naroci pivo in opazuje morebitne slabice. Prijazna kelnarca nama pove naj plehnatih odpiral od piksen nikar ne mecemo stran, saj jih zbirajo in dajejo otrokom, katere le-ti prodajo oziroma zamejajo za solske potrebscine... res slaba soseska, ja. Ampak tabla pred vhodom v bar ga pa seka.




















Tako v Los Angelesu kot tudi v San Diegu so ljudje neverjetno prijazni, komunikativni in hvalezni za vsako najmanjso malenkost. Navdusen sem tudi nad pisoarji, ki se nahajajo par centimetrov visje od gleznja. Peter Smolik se v kaficu (tja smo sli zaradi premiere nekega DIY hardcore skate videa, kjer se 40 minut fura samo bazene) izkaze za res kul cloveka.















Nikakor ne morem mimo svetovne premiere Creature Skateboards videa Hesh Law, ki je bil prvic v zgodovini skateboard predstavitev prikazan v drive-in kinu. Tam pa res vidis vsega hudica moznega... Noro! Znanih imen ne manjka (Jamie Palmore, Brandon Turner, Peter Smolik, Darren Navarette, Slash, David Gravette, Truman Hooker in malo morje drugih) - zakon, ni kej.

Na Pacific Beachu (cca 1 uro in pol z busom in vlakom od downtowna) se na kolesu mimo pelje Shecklerjev fotr, zvecer pa v mestu mimo kafica, kjer nalivamo 10+% pivo, koraka Brian Wenning. V bliznjem baru umiramo (Anya, Lindsey in jaz) od smeha, ko na karaokah random pijanc prepeva legendarno pesem "Tequila", ki ima kot vsi veste res zahtevno besedilo, med tezenjem nekega tretjega random pijanca v sosednjem baru (Fred*s) pa poskrbimo za njegovo aretacijo...















(se nadaljuje...)

No comments:

Post a Comment