Saturday, November 14, 2009

SAN DIEGO tour 2009 (5. del)

Med turnejo ugotavljam, da so delavske hlace (chino) Dickies izredno popularne (stajlis in poceni), med obuvali prevladujejo Vans suhi, v muziki pa cela Kalifornija tripa na Sublime, ki koncertirajo v Hermosa Beachu (LA)prav na ta vecer, ko naju caka let za London...
Koncertov v San Diegu ne manjka. V novembru v "bliznji" okolici (beri radij 300km naokrog) nastopajo Suicidal Tendencies, Insane Clown Posse, Raekwon, Snoop Dogg, The Adolescents, KISS, Gwar,... tale live napovednik pa sem ujel pred vhodom v koncertni klub House Of Blues, do katerega se gre gladko lahko pes.




















Ja, tezko je bit povsod, denarnica je z dneva v dan bolj ozeta, ampak par spilov se ne bo izognilo.
V ceskem baru Kabal se med 10 minutnim kruljenjem grindkorasev iz Tijuane (tolk je namrec dolg njihov repertoar, imena benda pa s flajerja neznam prebrat) po levem TV-ju gleda Seinfelda, po desnem pa risanko King of the Hill.
















Americani ne vejo kaj/kje je Slovenija, kar ni nobena novost. Za njih smo Slovaki, Rusi, Skandinavci, Brazilci, zmagovalna pa je debata iz bliznjega marketa:

A: "Hey, where are you from?"
B: "Im from Slovenia, Europe"

A: "Oh nice, I might go there for my honeymoon soon!"
B: "Really?!"

A: "Yeah, I always loved Transylvania..."

(se nadaljuje...)

1 comment:

  1. Zmaga! Tista s transilvanijo ;)) Zadnic sm gledu orange county choppers in je pac un fotr delu motor za abu dhabi in vprasa tm pac enga where is that country ; )In un njemu da to ni drzava pac pa mesto v United Arab Emirates in gaj tok zmedu da tut ponovit ni znal pravilno pac imena drzave, norci so americani ; )

    lp,
    Zbla

    ReplyDelete