Saturday, June 25, 2011

FOTO/REPORT: Game of SKATE 2011 v Ljubljani

No, pa smo ga spet dočakali in spet izvedli na ljubljanski Koleziji. Že ob prihodu na omenjeno prizorišče nam je bilo kristalno jasno, da bo prizorišče dogajanja košarkarsko igrišče in ne bazen, kakor smo planirali.

[skejtkurs; foto: iTelefon]

Tudi letošnja številka tekmovalcev je bila zavidljiva – 64, kar je idealno, glede na razvrstitve v tako imenovana družinska drevesa, kjer iz omenjene cifre po izpadu taslabšega iz dvojice nastane cifra 32. Ta se razpolovi na 16, iz te na 8, iz te pa na 4 – kar je pomenilo, da smo dobili 4 polfinaliste – Jan Beguš, Matija Pušavec, Luka Bizjak ter Timotej Lampe Ignjič.

[64 ljudi v 4 grupah; foto: iTelefon]

Tako Timi kot Bizi sta prišla neposredno v finale, medtem, ko sta se poraženca polfinalnih dvobojev (Jan in Matija) udarila še za tretje mesto, ki je Matijo vodilo kot lucky loserja v finalno trojko – tako je Matija osvojil tretje mesto, Timi je pristal na drugem, prepričljiv zmagovalec 2011 Game of SKATE-a pa je postal lanskoletni 2. uvrščeni Luka Bizjak.


[Luka Steezjak; foto: iTelefon]

Med samim tekmovanjem so nam nagajali komarji, krepčale so nas male (pa ja no, tudi velike…) piksne piva, nepogrešljiva Cockta, za jedačo pa so bili tokrat navrsti žar-toasti ter hotdogi.

[toasti na žaru; foto: iTelefon]

Po podelitvi “priznanj” se je med mlado in staro pometalo še par produktov radodarnih sponzorjev, kmalu nato pa je napočil čas, da se vsak po svoje porazgubi – eni na street spote, drugi so ostali tam in še malo pobalinali po fletu ali vrgli žogo v koš, tretji domov pod tuše, četrti pa po kafanah… skratka odlično!

p.s. - pride tudi official video!

No comments:

Post a Comment