Friday, August 19, 2011

FOTO/VIDEO: SEŠEN All Night Long

[Čekiranje futića; foto: Dajc]

Pride tudi do takšnega dneva oziroma sešna, da je spanje na zadnjem mestu, sploh v dnevih oziroma mesecih, ko je časa na pretek in ko je čez dan pač prevroče za tovrstne akcije.

[Relaksacija; foto: Dajc]

Je padla ideja in se je kmalu event uresničil - sreda, 17. avgusta 2011, so bile BTC-jeve površine naše (no ja, se je tud kakšna družba prepotentnih čapcev mimo zapeljala in čez šipe golfov testirala glasilke pa kakšen varnostnik je tudi pogledal kaj čaramo) in sicer v devetčlanski zasedbi Mark Presetnik, Luka Bizjak, Matej Marinko, moja glava, Miro Mikanovič, Luka Kolenc, Kristijan Stramič in Domen Dajčman, ki je stisnil tudi teh par slikc.

[Lu: "Da se vid, da sem ripu"; foto: Dajc]


Plan je bil sila enostaven - skejtat, se družit, posnet neumnost ali dve (ena, v video obliki, še pride...), štartat ob 10 zvečer in končat ob 6 zjutri (oziroma počakat sonce), kar nam je praktično uspelo - iz devetke nas je nastalo sedem (predčasno odšla Miro in Mark), mnogo kasneje še dolenjska naveza Kiki in Dajc, za njima Marinko in Kolenc, trojka Petko, Bizi in Fogy na kameri pa smo počakali do taprave ure...

[Fogy - Beksajd Flizza; foto: Dajc]


Lahko noč + to be continued...


[Bizi - bektri; foto: Dajc]



[Video dogajanje na omenjeno noč; Kamera: Fogy in Kiki; Montaža: Fogy]

No comments:

Post a Comment