Tuesday, May 24, 2011

Skate Contest v Velenju, Maj 2011

[vesele urice; foto: iTelefon]

Tako se pač zgodi, ko so urniki skate eventov v poletju nabutani in pride do dejstva, da je treba sem pa tja kakšen event pač izpeljati v petek.

Nič zato!

Je v Velenju 20. maja letos to čisto fino uspelo pa čeprav je bila reč napovedana ob 14.00, park pa je bil uro pred tem mrtvo prazen, potem pa se je prizorišče pred rdečo dvorano, kjer stoji mali metallesov skatepark, preoblečen v sivo drsečo obleko, le začel polniti s firbci, lokalnimi metalci, pičkicami s fotoaparati, gostujočimi reperji in nenazadnje tudi s skejterji, ki so tekmovali v mlajši kategoriji (samo 2 rajderja) ter v starejši, kjer je prepričljivo zmagal dravograjčan Tadej Skrbiš, v "best trick" disciplini pa je bil po presoji sodnika Mihe Škerlavaja primat na moji strani (pop shove-it late flip backside revert na benku).

[rapuživo; foto: iTelefon]

Skočite na sikterjevo stran (KLIK), kjer je multipraktik Ico, poskrbel za vse kar je potrebno vedet in videt - kamera, montaža, tekstopisje, medtem, ko je bil še cel dan povezovalec/spiker na omenjenem eventu - kapo dol njemu + tudi organizatorjem za pripravo in izvedbo super petkovega popoldneva!


[Petko in Ico; foto: iTelefon]

[fans; foto: iTelefon]

[avtogrami; foto: iTelefon]

No comments:

Post a Comment