Monday, May 30, 2011

FOTO: Game of SKATE v Mariboru, Maj 2011

[skejtkors; foto: iTelefon]

Kaj lepšega kot dejstvo, da se ob maksimalno poscani vremenski napovedi vreme le umiri in dopusti skejterjem prijetno druženje? Mogoče je šlo čez vseeno z rahlo grenkim priokusom, saj se je na isti dan dogajalo tudi v Sežani (kontest V Pršutih Je Pop) al jebiga... samo Chuck Norris je tak heroj, da je lahko istočasno na dveh različnih lokacijah, čeprav ne dvomim v to, da prvemu heroju Slovenije, Martinu Strelu, isti podvig ne more uspeti - no limits!

Razpredelnica, ki se nahaja takoj ob koncu tega predolgega stavka, vam opiše in pove potek tekmovanja, vse pare, vseh 26 tekmovalcev od vseh, ki so izpadli, pa vse do konca, ko me je v finalnem boju kot za šalo izločil lokalni heroj Vid Anthony Gwashawanhu, ki je pred leti bojda nad skejtanjem že obupal, a talenta, kot ga kaže V.A.G., se ne zavrže kar tako... ane?!
Respect, G!

[razpredelnica; foto: iTelefon]


[Fogy N` Kaly; foto: iTelefon]

Po parih tardečih piksnah, po kosilu/večerji je bil že skoraj čas za še par tazelenih v parkcu ter odhod do KMŠ-ja, kjer se ob cuzanju debatiralo o psihopatu, ki je malo prej s pištolo poplesaval pred vhodom - bravo...
Smo se raje osredotočili na dogajanje v notranjosti, kjer je organizator 5-0 shop med prvega Vida, drugega mene ter tretjega Šeksona, podelil lepe materialne nagrade, nakar se je čaga nadaljevala ob živi godbi Multiball (jebiga, smo Trash Candy zamudili), uživali med ostalimi pizdarijami (jap, še kar dolga noč...) ter jutro stopili s hitro prebolelim mačkom.

[Multiball; foto: iTelefon]

[Stikers evriver; foto: iTelefon]

Ker pa se je prav ta vikend štartala Berricsova kopija Battle at the Berrics IV tudi na slovenskem, za katerim ponovno stoji ekipa 5-0, je bilo treba še te obveznosti pospravit pod streho, se podružit, ob Dravi zrelaksirat, pokosilit in počasi proti domu - lep vikend, ni kej!

[Tomi in Andreja; foto: iTelefon]

P.S. - spremljajte slovensko različico Battle at the Berrics IV (MB vs SLO) tukaj - KLIK

No comments:

Post a Comment