Saturday, September 14, 2013

Jesenska počitnica pt.1: Berlin - Day 4

Jutro hitro mine, sestavi se dnevni plan, navigacijska škatla, dodobra utrujena pa nam še enkrat več povzroča preglavice. ITelefoni, v kombinaciji z dostopom do interneta, se izkažejo za uporabne igrače. Izvemo za skejtpark/plazo v notranjosti zapuščenega letališča Berlin - Tempelhof, pred njim pa nas zmori grob asfaltiran benk. 2 trika padeta po hitrem postopku, izvemo, da je plaza popolnoma na drugem koncu, zato se podamo nazaj na street. 

Zanima nas handrail čez 9 stopnic, ki ga kar hitro najdemo. Bedo ga uspešno napade pred varnostnikovim prihodom, ki nam kljub mnogim znakom, ki na tej lokaciji skejtanje prepovedujejo, za boljše razumevanje še enkrat razloži napisano skejt pa tukej no-go, Chris pa situacijo bolj kot ne zignorira in zmaga nekaj sekund kasneje. Apetiti so bili sicer višji, a kaj hočemo. 


Potegnemo jo do Gleisdreieck parka, katerega povrsina je megalomanska in temu primerna je tudi kolicina ljudi na soncno sobotno popoldne. V parku najdemo odlične legokocka style manuale z železnimi profili, 2 betonska bowla in ploščad z zelenimi bumpi - produktivno, za finiš pa še gasa parkrat skočit na up'N'down zidek in filming prešparat za kakšen drug dan.


Je čas odhoda, obisk prijatelja Lidla in ostalih večero-nočnih obredov, ki se ponavadi zavlečejo (pozno) v noč.



  Uodiomemeri faderdimemedipa

  Letališče

  Verboten... Natalija Verboten

  Neki bo

 Legokocke

No comments:

Post a Comment