Wednesday, September 18, 2013

Jesenska počitnica pt.1: Berlin - Day 8

Dež je na skate touru za kotalkarja brez dvoma največji sovražnik. Danes je ponovno tak dan, ki nas drži v objemu asocialnosti, predrkavanja gadgetov in planiranja za napovedane jutrišnje zjasnitve. 

Po brskanju po internetu z najbolj odurno povezavo, ki se bržkone lahko primerja s predpotopnim ISDN-jen, ugotovim, da so klopce na Warschauer Strasse zadnji skate spot, ki se ga je v svojem prekratkem življenju dotaknil natanko pred petimi leti preminuli skejter Van Wastell (Krooked/Vans/Independent/Matix), ki je v smrt omahnil iz hotelskega okna nedaleč od tu - R.I.P.

Skratka len dan nas zakoraka do shoping centra, ki ga imamo od doma oddaljenega za manj kot čikpauzo. Opažamo popularnost New Balance obuval in za naš narod sila smešno-drugačnih stilskih izzivov.


Medtem, ko štirje na takšen in drugačen način v večernih urah ob picu in picah lovimo dragocene kilobajte podatkov, sta Kiki in Istenič nekje na lovu za zaporednimi slikami, s katerih bodo nastali timelapsi v prihajajočih projektih. 


Po 1 tednu bivanja dojamem, da imamo v bivališču delujoči TV in da bi bil zvečer lahko čas spremljanja morebitnega basket čudeža v živo, sicer pa se ponovno čaka na jutranje sončne žarke...


Antisocial

.

..

...

....


No comments:

Post a Comment