Monday, April 9, 2012

FOTO/REPORT: Giro Di Italia, 09/04/12

[Posadka štiriglava; foto: iTelefon]

Je TM (beri timeneđer) spet zajebal in je spet pozabil naročit zice za v kombi za 6... rešitev? Gremo pač štirje z avtom (čist nov, člouk...), itak je en prehlajen ko mater in drugi poškodovan. Ciljna destinacija? Nek most, betonski most, most s krivinami, benki, younameit.
Ker garmin pač več ni potreben, ker je tehnologija povedala tasvoje, ker je iTelefon četrte generacije pravilno shekan, da se navigacija uporablja brez dodatne uporabe interneta, je bil potreben samo en klic na pomoč, ki nam je podal točni naslov željene skulpture. U prvo (hvala Davor).

[Navigejšn; foto: iTelefon]

In kako izgleda ta kucl? Stvar je vsaj 3x bolj zajebana kakor smo si jo predstavljali in naštudirali s pomočjo enega, dveh, treh videoposnetkov in ene do dveh slik, mogoče so bili tudi cilji nekoliko previsoki, ampak to so že stalni spremljevalci takšnih in drugačnih turnej. Je bilo treba pač pričakovanja nekoliko zmanjšat, probat večkrat, ne obupat in novih par sekund je naših.

[Od deleč...; foto: iTelefon]

[Od blizu...; foto: iTelefon]

[Pa še od bližje...; foto: iTelefon]

[Polje pa to; foto: iTelefon]

[Ekšn; foto: iTelefon]

[Cvetje cveti; foto: iTelefon]

[Za fotko v vsak drek; foto: iTelefon]

Ker pa so dnevi že kar dolgi in ker je v spominu ostal še nek spot v "okolici", se je še 1x več povprašalo navigatorja digitalnega, ki nas je usmeril še 40km naprej. Ja, očitno 200+ kilometrov ni bilo dovolj, skratka končna destninacija Mestre je bila kmalu dosežena. Željen trik se je končno dobil, padla je linija, padel je še en bonus trik, malo je manjkalo, pa bi padlo še po
kakšnemu zateženemu otročaju, zlomljena dilca pa je sešen pripeljala do konca.

[Kiki gasa; foto: iTelefon]

Preostalo je le še to, da se napakira kompanija v avto, gasa domov in lahko noč velikonočni ponedeljek, ki smo ga več kot očitno izkoristili praktično popolno...

[Sešen ouver; foto: iTelefon]

No comments:

Post a Comment