Sunday, September 4, 2011

FOTO/REPORT: KRIZA - A Skateboard Party 2011

[teamsko zasedanje; foto: iTelefon]

Sobota, 3. september 2011, dan, ko je naša mala scena rolkarska zmogla organizirat kar 3 evente - en izmed teh je bil v Novem mestu, kjer je za rajanje poskrbela četica z imenom Kriza.
V ta namen je tamkajšnji skejtpark dobil novo leseno preobleko ter 2 frišna ledga, ki sta na omenjen dan služila kot taglavna objekta, na katerih se je odvil kontest v obliki Lord of the Lines.

[fiftififti; foto: iTelefon]

Svinjska vročina se je mal pošalila z robniki na omenjenih zidkih, ki čez dan nikakor niso drseli tako kot naj bi. 18 kvalifikantov je imelo tako še kar težko nalogo se prebit med 6 tanajboljših, med katerimi smo bili Lejmr, Perko, Timi, Begi, Skrba in moja malenkost aka Fogulja stara, kakor sta me poimenovala bodoča boldrajderja iz Obsešnove ekipe.
Ja, tudi miniramp je dobil nove plate in postregel z lušnim sešnom, kjer je ponovno najebal Jan Čefarin s svojim uničenim kolenom, zmagal pa je hrvaški borec Borna Kuzmanović.

[z vami je Rok Jurečič na bluntih; foto: iTelefon]

Prijazni sponzorji so ob fajn organizaciji ponudili toplo hrano, hladen brezalkoholni drink ter materialne nagrade, ki si jih je prislužila zmagovalna trojka.

[pljeskavic, luk, majonez, zenf, ajvar i lepinja gratis; foto: iTelefon]

[beauty and the beast; foto: iTelefon]

[Never Seen reprizent; foto: iTelefon]

[Dirty Rotten Imbeciles; foto: iTelefon]

Dogajanje se je po nujno potrebnih tuših kmalu preselilo v LokalPatriot, kjer se je štartalo s proglasitvami in podelitvijo nagrad najboljšim na ta dan. Omenjena šesterica se je uvrstila takole:

1. mesto - Jan Beguš - Begi
2. mesto - Tadej Skrbiš
3. mesto - Timotej Lampe Ignjić
4. mesto - Marko "Fogy" Žumer
5. mesto - Robert Perko
6. mesto - Anže Lemovec

[Spiker Tejći; foto: iTelefon]

Nadaljevalo se je v ritmu romantičnih melodij izpod inštrumentov skupin May, Kreshesh Nepitash in The Language of Thought Hypotesis...

[Trboule hardkor, matkurba; foto: iTelefon]

...zaključilo pa... eh, klasika - fuck it, WE WANT MORE!!!

[you know my steez... ;foto: iTelefon]

[4x TesliĆ; foto: iTelefon]

No comments:

Post a Comment