Saturday, April 13, 2013

FOTOREPORT: BEST IN THE EAST 2013

Tudi to leto je bližnja Gorica na italijanski strani gostila kontest Best in the East, ki ga prirejajo že kar nekaj let zapored, kamor vztrajno vabijo italijanske, hrvaške in tudi slovenske rajderje, katerih naloga je v prvi vrsti udeležba (ker je stvar pač invite-only), kot drugo pa je treba čimbolj izkoristit teren ter povezati linijo treh trikov na ponujenih objektih tega super parkca, ki se v vsem svojem sijaju nahaja pod avtocesto.

Skejterjev kompetitorjev je bilo tokrat cca 35, ki smo se porazdelili v 6 skupin po 5 rajderjev naenkrat (jam session), kjer je imela skupina na voljo kar 15 minut, da pokaže s kakšnega testa je rajder sam in tako smo dokaj hitro prišli do končnega rezultata.

Nagrado za 1. mesto je pobral Timotej Lampe Ignjić z linijo nollie backside heelflip z eurogapa v bank, cab flip čez hip, za finiš pa je stisnil switch heelflip nosemanual na manny pad. 
Drugo mesto je zasedel domači adut Michele Salini, ki je svoj tris končal s crooked grindom, kateremu je ponudil še nollie heelflip out na ledge, 3. mesto pa je spet pripadlo naši ekipi in sicer Milanu Stuparju s kickflip nosemanualom na manny pad, s katerega je frcnil ven še nollie shoveit, z eurogapa v bank je flipnil in čez hip obrnil nollie bigger spin.

Sicer pa je nagradno za najboljšega rajderja dobil italijanski šreder Fabio Colombo, ki je metal trik za trikom in brez dvoma imel na sebi največ oči obiskovalcev, katerih je bilo zaradi super organizacije, dobre glasbe, hrane, pijače ter sončnega vremena letos izjemno veliko.

Se je fešta na taisti dan oz. sobotni večer, 13. aprila 2013, še nadaljevala dalje na naši strani, na Mostovni, z miniramp sessionom in vsesplošnim žurom, a se datum bliža koncu snemanja za video NEVERENDINGSTORY in je tako čas, da trezne glave zatisnejo še zadnje manevre...


[Prva runda]

 [Diđej suva muva gruva]

 [Brata dvojčka]

[Antwuan!]

 [Grafiti evriuer]

 [Petko manny to backlip pretzel out]

 [G.P.B. aka Gužva pred bajto]

[Jap]

[66% slovenski podium]

Tuesday, April 9, 2013

FOTO: MoJster Et Vork

 [Nosi pa tiho bodi]

 [Nben nau žejn]

 [Šparoučk]

 [240kmh čez selo]

 [Pajdoprej...]

[...paPajdopol]

[Novedobe reprizent]

Sunday, April 7, 2013

FOTO: Zagreb Mission A.K.A. NEVERENDINGSTORY continues

 [On the road again...]

 [Sred autoceste ven za fotko]

 [Gettin ready]

 [3 dni zabave]

 [Milan in works]

 [Paparacij]

 [Nollie heelflip boardslide v liniji malamalca]

[Film, ja kuga pa]

Tuesday, April 2, 2013

FOTO: MASTERS OF DIRT (Ljubljana @ 01/04/2013)

[Bekflip za fruštk]

[Prektis]

 [Nekst level fotošuting]

 [Mopedki]

 [Kroejšn Monster Kru]

 [Motley CREW]

 [Zdele bo pa pizdarija...]

 [Iz Ježce čez cesto, u Stožce po rožce]

 [Akcija!]

 ["Fogy, a se lahko slikamo s tabo?"]

 [VIP view]

 [After party kajenje prepovedano bullshit]

 [Mrigs indahaus]

[Ko se striptizete usedejo in varnostniki nemo opazujejo...]