Sunday, March 18, 2012

FOTO: Prajvet Properti

[Der Bajta; foto: iTelefon]

[Das Ekšn; foto: iTelefon]

[Die Balkon; foto: iTelefon]

[Das Model; foto: iTelefon]

[Die Sunce Ti Jebem; foto: iTelefon]

Friday, March 16, 2012

FOTO/REPORT: Deathstars v Ljubljani

[foto: iTelefon]

Ponovno so smrtne zvezde obiskale slovenski teren. Po dveh nastopih na festivalu Metalcamp in po obisku Maribora so Švedi Deathstars tokrat udarili v sveže prenovljeni Gali hali na Metelkovi v Ljubljani.

Po koncertiranju skupaj z velikani Rammstein so Deathstars k nam pripotovali v vlogi headlinerja, pred njimi pa so oder zasedli še eni švedi in sicer melodični death metalci Marionette, ki pa so ogrevali res maloštevilno občinstvo. Je bilo potrebno namočit grla pred nastopom zvezd, ki se je začel do minute natančno – ob 22.30 je peterka v postavi Whiplasher Bernadotte, Skinny Disco, Nightmare Industries, Vice in Cat Casino udarila s komadom Mark of the Gun, ki je popolna izbira za sam štart, ko se je dvorana »napolnila«. Ja, recesija se žal pozna, saj je bila Gala polna le nekje do treh četrtin.

[foto: iTelefon]

Oboževalci s(m)o uživali od prvega do zadnjega, ko so zvezde žagale Blitzkrieg, Tongues, Metal, Cyanide, New Dead Nation, Motherzone, Chertograd, nepogrešljivega Blood Stains Blondes, se za minuto poslovili od odra ter se nanj vrnili z zaključnimi The Revolution Exodus, se ob Trinity Fields zahvalili obiskovalcem in zaključili s himno Death Dies Hard.

Odlično, natančno, klubsko, sproščeno, popolno - kapo dol organizatorjema Dirty Skunks!

[foto: iTelefon]

Sunday, March 11, 2012

FOTO: Mejstu... Novu mejstu

[Lajkabaus]

[Kamera 1, jesi redi?]

[Kamera 2, jesi redi?]

[Kamera 3, jesi redi?]

[Look at the clouds, fool!]

Tuesday, March 6, 2012