Wednesday, July 21, 2010

PENDREK Natečaj "Desetka"




Štartamo nov natečaj/nagradno igro z naslovom “Desetka”.

- Kaj to pomeni?

Vsak teden bosta izmenično Fogy in Dejči pokazala en flatground trik po pravilniku original igre Game of SKATE, katerega boš moral ponoviti, se posneti s kamero ali mobilnim telefonom ter posnetek poslati v roku enega tedna (oz. do objave naslednjega trika - zamudni videoposnetki se ne upoštevajo!) na pendrekov elektronski naslov pendrekmag@obsession.si. Ne pozabi pripisati svojih podatkov (ime, priimek, starost in kraj). Vsi poslani posnetki bodo objavljeni na pendrekovi strani www.pendrekmag.com v rubriki “natečaj”. Ker bo trikov deset, bo natečaj trajal deset tednov in sicer od dneva/tedna, ko bo objavljen prvi trik. S tedna v teden bodo triki težji…

- Kdo je na koncu zmagovalec?

Kdor prvi odpelje vseh deset trikov in jih le-te pravočasno pošlje/objavi, je ta oseba zmagovalec. Ker pa je možno tudi to, da vseh trikov ne bo odpeljal nihče, zmaga tisti, ki je prišel v natečaju najdlje. Nagrajeni bodo prvi trije.
Če enega trika, ki bo sredi natečaja, ne odpelješ, lahko s tekmovanjem nadaljuješ. Naša evidenca bo vodila vse tekmovalce, da ne bi prihajalo do napak oziroma kakršnihkoli drugačnih nesporazumov.